Golf Pirkkala Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Golf Pirkkala Oy:n toimitusjohtaja Pasi Kristiansson lopettaa työnsä yhtiössä tammikuussa 2022. Pasi tuli yhtiön palvelukseen lokakuussa 2011 ja jättää tehtävänsä tyytyväisin mielin.

”Reilun kymmenen vuoden aikana olen saanut olla mukana kehittämässä Golf Pirkkalaa merkittäväksi toimijaksi golftoimialalla. Tämä on ollut hyvä paikka tehdä töitä ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön kanssa, unohtamatta tärkeimpiä toiminnallisia kumppaneitamme; Golf Pirkkala ry, Ravintola Bufferi, Golfsky ja EazyGolf. Myös yhtiömme hallitus on toiminut esimerkillisesti ja vienyt määrätietoisella otteella kehitystä eteenpäin.

Paljon olemme yhdessä saaneet aikaan ja toisaalta kehittyvän yhteisön merkki on se, että paljon on vielä tekemättä. Nyt on kuitenkin sopiva aika vaihtaa haastetta ja siirtyä perustamaani yritykseen töihin kehittämään urheilunurmikoiden hoitoon liittyvää menetelmää. ”

Hallituksen puheenjohtaja Mika Viitaharju haluaa kiittää Pasia hyvästä ja pitkäaikaisesta työstä golfyhteisömme eteen ja toivottaa Pasille menestystä uusissa haasteissa. 

”Pasi on ollut merkittävässä roolissa yhteisömme kovina kasvun vuosina ja ollut mukana nostamassa Golf Pirkkalaa kohti valtakunnallista kärkeä.”

Golf Pirkkala Oy:n hallitus aloittaa uuden toimitusjohtajan hakuprosessin välittömästi.

Golf Pirkkala Oy hallitus

Piditkö tästä?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on whatsapp
Jaa Whatsappilla
Vieritä ylös