GPi Tour onnistuneesti päätökseen

Toukokuun alussa alkanut ja viime viikkoon päättynyt GPi Tour on saatu sekä klubi- että kilpasarjan osalta päätökseen. Kilpailuviikkoja oli kesän aikana yhteensä 16 ja sarjojen lopulliset tulokset ovat vihdoin selvillä! Kilpasarjassa vaihdeltiin viikoittain scratchin ja tasoituksellisen lyöntipelin välillä, klubisarjassa taas oteltiin sekä lyöntipeli- että pistebogeysarjassa. Sarjojen voittajat palkittiin viikkosponsorin tarjoamilla palkinnoilla joka viikko.

Alta näet viimeisen osakilpailun top3-tulokset.

GPi Tour #16, sponsorina TAVO
TULOKSET

Kilpasarja LP SCR
1. Tim Cross 75
2. Jarmo alapirtti 76
3. Jouni Kirjava 79

Klubisarja LP HCP
1. Pekka Huttunen 68
2. Olavi Savola 70
3. Juha From 71

Kilpailun kokonaistuloksiin lasketaan kummassakin sarjassa 5 pelaajalle eniten rankingpisteitä antanutta osakilpailua. Alla kuvat sarjojen rankingtaulukoista. Kuvissa näkyvät kaikkien niiden pelaajien tulokset, jotka ylsivät vähintään 100 pisteeseen. Koko rankinglistan näet klubisarjan osalta täältä ja kilpasarjan osalta täältä.

KILPASARJA

KLUBISARJA

Suuret onnittelut sarjojen voittajille ja kiitos kaikille muillekin pelaajille, jotka heitä haastoivat pitkin kesää!

Kiitos myös tämän kauden viikkosponsoreille eli Bufferi, Glou Nails, Golf Sky, High Peak Finland Oy, Huurre, HTT-Kiinteistöt Oy, HYVE, Kaleva Brewing, Kauko, Klubitoimikunta, NORD Gear Oy, Poppamies, Tampereen Autokuljetus Oy KTK, TAVO, Timanttiset Ratina ja Yrjö Wigren Oy.

Artikkelia tullaan päivittämään palkintojen (myös arvontojen) osalta

Piditkö tästä?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on whatsapp
Jaa Whatsappilla
Vieritä ylös