Kenttämme on huippukunnossa ja varavesiallas on tuonut kauan kaivatun helpotuksen pitkään jatkuneeseen vesipulaan

”On ollut mahtavaa päästä hoitamaan kenttää vihdoinkin niin kuin sitä pitää hoitaa”, näin kertoo kenttämestarimme Jarkko Servo. Vuonna 2020 valmistunut varavesiallas on pitkään kaivattu apu kasteluveden riittävyyden varmistamiseksi. Jarkko kertoo kentänhoitamisen taustoja ja vesi on todellakin yksi tärkeimmistä kentän onnistuneeseen hoitoon vaikuttavista tekijöistä. 

”Jo vuosia olemme kärsineet kasteluveden puutteesta täällä Golf Pirkkalassa. Nyt meillä on ensimmäistä kertaa riittävästi vettä luodaksemme optimaaliset olosuhteet ruoholle kasvuun ja hoitoon. On ollut upeaa huomata tänä vuonna ruohopeitteiden hieno kunto. Mukavastihan tämä kentän hyvä kunto sattuu tähän yhteisön 20v juhlavuoteen”, jatkaa Jarkko jutusteluaan. 

Varavesiallas rakennettiin viime vuonna ja altaan vesivarasto on hiljalleen saatu täyttymään. Viime viikolla, kun altaan vesimäärä alkoi lähennellä lopullista määrää, havaittiin kuitenkin pieni vuoto allasrakenteen ylemmässä osassa väylän 7 puolella. Vuoto on nyt saatu tukittua ja tilannetta seurataan. 

”On melko normaalia, että maanrakennuksen seurauksena vuoden -kahden ajan rakenteet hieman elävät ja hakevat lopullisia muotojaan. Tuossa meidän varavesialtaassa on kuitenkin melko reilusta maavallin täytöstä kysymys, joten seurataan tilannetta rauhassa ja jos tarve on niin urakoitsija tulee syksyllä toteuttamaan takuutyönä tarvittavat korjaukset”

Piditkö tästä?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on whatsapp
Jaa Whatsappilla
Vieritä ylös