Kenttäyhtiö tiedottaa

Pelit alkoivat ja toimisto tiedottaa

Kausi on lähtenyt vilkkaasti liikkeelle ja aina säiden salliessa kenttämme käyttöaste on ollut erittäin suuri. Golfkenttämme talvehti erinomaisesti ja olemme saaneet nauttia huippukuntoisesta kentästä heti pelikauden alusta lähtien. Korona vaikuttaa edelleen myös golfyhteisöissä. Pelaajien tunnollisuus liittyen Korona ohjeistuksiin klubilla ja golfkeskuksen alueella on erittäin hyvää. 

Ensimmäisen pelikuukauden aikana pelioikeutetut ovat käyttäneet peliajoista 93,35%, joten varsinaisten vieraspelaajien määrä on harvinaisen pieni (6,65%). 

Nyt on tullut hyvin esille pelioikeutettujen etuoikeutettu ajanvaraus mahdollisuus (14 vrk), vieraspelaajathan pääsevät varaamaan aikoja vasta 3 vrk etukäteen.

Eazygolfin osakasetu Golf Pirkkala Oy:n osakkaille

Yhteistyön vahvistamiseksi Eazygolf tarjoaa Golf Pirkkala Oy:n osakkaille 25% alennuksen alla olevista Eazygolf tuotteista:

Kesä: Trackman Lyöntistudio Golf Pirkkalan Golfkenttä

Talvi: Mattopaikat sekä Golfsimulaattorit Eazygolf Training Center

Jotta pääset nauttimaan edusta, sinun tulee luoda profiili Eazygolfin varauskalenteriin Kirjaudu sisään (slsystems.fi). Kun luot profiilin, muista laittaa rasti ruutuun Osakas, Golf Pirkkala Oy. Jos sinulla on jo profiili luotuna, käy täydentämässä profiilisi. Kun profiili on luotu, varauskalenteri antaa automaattisesti alennetun hinnan! 

Profiilin teko/päivitys tulee tehdä 15.6.2021 mennessä. Lisätietoja Anssi Kankkonen 040 703 0707 tai anssi.kankkonen@gmail.com .

Hallituksen terveiset

Golf Pirkkala Oy:n hallitus piti järjestäytymiskokouksen ja hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Mika Viitaharju ja varapuheenjohtajaksi Antero Saksala.

Hallitus on työstänyt yhteisömme viestintää kovasti menneen talvikauden aikana ja paljon on saatu positiivisia asioita aikaan. Tänä päivänä viestinnän kanavia on paljon ja Golf Pirkkala on aktivoitunut jokaisella rintamalla. Golf Pirkkalan oma Appi eli sovellus GPi Club on saanut positiivisen vastaanoton.

Golf Pirkkala Oy:n ja ry:n välinen kotikenttäsopimus on päivitetty vastaamaan nykypäivää ja hallitus valmistelee strategian päivittämistä.

Mahdollisen kenttälaajennuksen osalta kenttäyhtiö jatkaa aktiivista selvitystyötä laajennuksen toteuttamiseksi mahdollisimman nopeassa aikataulussa.

Piditkö tästä?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on whatsapp
Jaa Whatsappilla
Vieritä ylös