Naisten Pankki Open 16.5.

Naisten Pankin Golfaa Naiselle Ammatti -kampanja juhlii 10. vuottaan ja toivotammekin kaikki tervetulleeksi osallistumaan Golf Pirkkalassa pelattavaan osakilpailuun 16.toukokuuta.

Kilpailumuoto on pariscramble ja ilmoittautuminen on nyt avoinna kaikille. Kilpailu pelataan yhteislähtönä klo 9. Kilpailumaksu on 50€/pelioikeutettu ja 60€/ilman pelioikeutta sis. ruokailun klubilla. Kisajärjestelyt tarkentuvat lähempänä senhetkisten korona-ajan suositusten mukaan. Jokaisen pelaajan kisamaksusta ohjataan 30 euron osuus Naisten Pankin toimintaan naisten ammattikoulutukseen, yrittäjyyteen ja omaehtoiseen toimeentuloon kuudessa maailman köyhimmistä maista. Yhden pelaajan lahjoitusosuus vastaa yhtä Ammattia, joten jokainen pelaaja tosiaankin Golfaa Naiselle Ammatin.

Kilpailun neljä parasta paria palkitaan ja lisäksi kymmenvuotisjuhlavuoden kunniaksi vielä kymmenennelle sijalle sijoittunut parikin saa palkinnon.

Erikoiskilpailua väylällä 2 sponsoroi SHADESHARES.

Erikoiskilpailua väylällä 5 sponsoroi Continental

Erikoiskilpailua väylällä 8 sponsoroi BDO

Osakilpailun voittajapari kutsutaan finaalikilpailuun Kullo Golfiin, josta edelleen voittajapari pääsee palkintomatkalle Espanjaan.

Lisätietoa kilpailukiertueesta ja Naisten Pankin toiminnasta löydät alla olevista linkeistä.

Kilpailuilmoittautumiset Golf Pirkkalan caddiemasterille sähköpostiin caddiemaster@golfpirkkala.fi tai soittamalla numeroon 010 292 6900. Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoittautua NexGolfin kautta.

Piditkö tästä?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on whatsapp
Jaa Whatsappilla
Vieritä ylös