Nais­toimikunta

Naistoimikunnan tehtävänä on järjestää monipuolista ja innostavaa toimintaa Golf Pirkkalassa pelaaville naisille. Tule mukaan iloiseen ja innostavaan naisten järjestämiin tapahtumiin.

Naistoimikunta

Tervetuloa mukaan iloiseen ja rentoon joukkoomme

Ota myös ystäväsi mukaan – aina mahtuu porukkaan lisää. Tapahtumakalenterista löydät itsellesi kivat tapahtumat, voit merkata ne jo heti kalenteriisi.

Nähdään klubilla ja kentällä!

Huomioithan että Covid-19 epidemian vuoksi tapahtumien päivät saattavat muuttua!

Täällä voit tutustua kauden tapahtumiin, joista voit valita mieleisesi – Tule rohkeasti mukaan!

Höntsykisat
GPi:n naisille on omat rennot höntsykisat eli HöntsYsi -iltakisat sekä kauden päätöskisa Höntsy18.

Kohderyhmä: kaikki GPi:n naiset
Ilmoittautuminen: caddiemasterille tai itse NexGolfissa
___________________________________________________

Pirkanmaan Lady Cup
GPi:n naiset pelaavat yhdessä Pirkanmaan muiden seurojen kanssa Pirkanmaan Lady Cup-kisaa, jossa on neljä itsenäistä osakilpailua neljällä eri kentällä. Nämä ovat 18 reiän kisoja, mutta silti rentoja luonteeltaan. Kisoissa lounas kuuluu hintaan ja palkintoja (myös arvontaa!) on runsaasti.

Kohderyhmä: kaikki GPi:n ja Pirkanmaan naiset (eri tasoitusryhmille omat sarjat)
Ilmoittautuminen: suoraan järjestävään seuraan
___________________________________

Golf Pirkkala Tillikka Ladies Open 2.8.

HönsYsi iltakisoissa pelaamme yhdeksän väylää rennosti naisten kesken. Tapahtumat ovat leikkimielisiä, matalankynnyksen ”kilpailuja”. Mukaan voi tulla millä tahansa tasoituksella ja toivommekin, että mukaan lähtee myös aloittelevia pelaajia! Tapahtumissa pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja pitämään hauskaa hyvässä hengessä! Ryhmiä sekoitetaan sopiviksi, ja kokeneemmat pelaajat auttavat pistelaskussa sekä säännöissä.

Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaamme!

11.6.HöntsYsi Norjalainen
Norjalainen pelataan muuten normaalina tasoituksellisena pistebogeynä, mutta jokaisella väylällä pelaajan on tehtävä yksi (ja vain yksi) lyönti heittämällä. Heiton saa tehdä milloin haluaa: Avauksessa, väylällä, metsässä, bunkkerissä, viheriöllä.

Heittoon ryhdyttäessä pallon paikka merkitään, pallo nostetaan ja asetutaan heittoasentoon niin, etttät etummaisen jalan kengänkärki on merkin kohdalla. Heittotapa on vapaa (alakautta, yläkautta, pudotus). Mitään apuvälineitä ei saa käyttää. Hanska saa olla kädessä. Myös vesiesteestä saa heittää, mutta pallo on löydyttävä ja pallon sijaintikohdassa on seisottava!

Lyhyen putin voi pudottaa suoraan kuppiin, jos ylettyy kurottamaan reiän yläpuolelle jalkojen ollessa merkin takana.

Heitto lasketaan lyönniksi.

9.7. HöntsYsi Korttikisa

Kisa pelataan neljän hengen joukkueissa, jotka kootaan ilmoittautuneiden perusteella. Jokainen pelaaja saa ensimmäisellä tiillä pelikortin. Jokainen pelaaja edustaa yhtä maata. Kaikki pelaavat peliään. Väylän jälkeen seuraavalla tiillä on kortti, jonka maa kertoo sen, kenen tulos edelliseltä väylältä merkataan ylös. Eli jos kakkostiillä on hertta, herttakortin omaavan pelaajan ensimmäisen väylän tulos merkataan yhteiseen tuloskorttiin. Mikäli tiiltä löytyvä kortti on jokeri, joukkue saa valita kenen tuloksen korttiin merkitsee edelliseltä väylältä.

13.8. HöntsYsi Mikkihiiri
Mukava yhdistelmäpeli klubin sunnuntaikilpailuksi. Pelaajat lähtevät kentälle kolmen ryhminä. Tiedossa on palkinnot sekä parhaille yksilötuloksille että parhaille ryhmille. Jokaisella pelaajalla on oma tuloskorttinsa, johon merkitsijä kirjaa hänen normaalin henkilökohtaisen pistebogey-tuloksensa 9 reiältä aivan tavalliseen tapaan. Ryhmän jollekin jäsenelle, ”kapteenille”, annetaan lisäksi ylimääräinen ryhmän tuloskortti ja punainen pallo. Jokainen ryhmän jäsen joutuu pelaamaan tällä pallolla kolme reikää kierroksestaan. Punaisella pallolla pelaavan ryhmän jäsenen reikäkohtainen pistebogeytulos siis merkitään sekä hänen omaan tuloskorttiinsa että ryhmän tuloskorttiin niiden kolmen reiän osalta, jotka ryhmä valitsee hänet pelaamaan punaisella pallolla. Jos punainen pallo hukkuu, kapteenilla on varapallo. Pallon hukannut pelaaja ottaa uuden pallon, jolla hän jatkaa peliään voidakseen pysyä mukana henkilökohtaisessa pistebogeyssa. Punaisen pallon kunniakas eteenpäin vienti lisää peliin jännitystä ja taktikoinnin mahdollisuutta.

Höntsy-18

Naisille suunnattu kauden päätöskisa. Hauska kolme mailaa ja putteri -kilpailu pistebogeyna. Kolme sarjaa (hcp 0-18, 18,1-35,9, 36-54) sekä erikoiskilpailuja – loistavilla palkinnoilla! HUOM. Mikäli et halua kisaamaan, voit ilmoittautua myös pelkälle lounaalle! 🙂

Kaikista kisailloista löydät lisätietoa kilpailukalenterista. Ilmoittautua voit itse suoraan NexGolfissa tai caddiemasterille.

PIRKANMAAN LADY CUP

Pirkanmaan Lady Cup on Pirkanmaan golfseurojen välinen tasoituksellinen Cup-kisa.

Nämä ovat kivoja tapahtumia, vaikka kisoja ovatkin. Sarjoja löytyy eritasoisille pelaajille ja arvontapalkintoja riittää! Lounas kuuluu myös pelimaksuun. Ota kaverikin mukaan ja lähde kiertämään lähikenttiä rennolla mielellä!

Voit osallistua yhteen, kahteen tai vaikkapa kaikkiin osakilpailuihin. Kaikilla tasoituksilla voi osallistua seurojen väliseen pistekilpailuun! (Kilpailuissa voidaan palkita ainoastaan aktiivisilla tasoituksilla pelaavat.)

OSAKILPAILUT 2020

13.6. Tammer-Golf Mansen Likat
Ilmoittautuminen
Tammer Golfiin
p. 050 441 9420

10.7. Nokia River Golf River Rose
Ilmoittautuminen
Nokia River Golfiin,
p. 03 3400 234

14.7. Lakeside Golf Anna Golf
Ilmoittautuminen
Lakeside Golfiin
p. 03 5129500

2.8. Golf Pirkkala Tillikka Ladies Open

Ilmoittautuminen NexGolfissa tai Caddiemasterille.

Ilmoittautuminen ja kisamaksu hoidetaan suoraan järjestävään seuraan. Lisätietoja naistoimikunnan jäseniltä tai ladykapteenilta.

Puheenjohtaja

Terhi Ulonen

JÄSENET:

Riitta Mäkelä
Johanna Niro
Katri Ojala
Marita Mannila-Savola
 

Ajankohtaista

Viimeisimmät Ladyuutiset

Tällä hetkellä ei ole uusia uutisia

Vieritä ylös